Przystawki zimne
- Tatar z polędwicy wołowej, emulsja z żółtka – 55 PLN
- Deska przetworów i wędlin
- 1 osoba – 43 PLN
- 2 osoby – 59 PLN
Przystawki ciepłe
- Pieczony ziemniak, gzik z wędzonego twarogu, rzodkiewka, oliwa szpinakowa – 38 PLN
Sałaty
- Sałatka grecka – bawole serce, ogórek, oliwki, cebula, papryka, feta, smakowa oliwa – 38 PLN
- Sałatka Cezar – konfitura z pomidorów i cebuli, grzanki parmezanowe, Emilgrana, pomidory cherry
- Vege – 37 PLN
- Z kurczakiem – 39 PLN
- Z krewetkami – 47 PLN
Makarony
- Makaron chow mein z warzywami – pak choi, grzyby shimeji, masło orzechowe, kolendra, limonka, prażone orzechy, prażynka ryżowa
- Vege – 39 PLN
- Z kurczakiem – 45 PLN
- Z krewetkami – 49 PLN
Zupy
- Żurek staropolski – kiełbasa, suszone grzyby, chrzan, purée ziemniaczane z chrzanem, jajko poche – 27 PLN
- Sycylijski krem z pomidora – crème fraîche, pesto z rukoli, oliwa ziołowa – 25 PLN
- Zupa tygodnia – 25 PLN
Dania Główne
- Stek z polędwicy wołowej – gratin ziemniaczane, marchewka, brokuł bimi, grillowany pomidor, sos koniakowy z pieprzem – 119 PLN
- Burger wołowy – bułka cebulowa z sezamem, konfitura z czerwonej cebuli, boczek, ser Mimolette, ogórek piklowany, majonez chrzanowo-jabłkowy, rukola, sałatka – 49 PLN
- Frytki stekowe – 19 PLN
- Podwędzana pierś z kaczki – mus z boskopa, piklowana modra kapusta, pyza z oregano, sos wiśniowy – 63 PLN
- Schab z Pałuk z kością od Kwiecińskich – kapusta włoska zasmażana, koper, maślane lulki – 49 PLN
- Filet z kurczaka supreme – smażone gnocchi, sos pistacjowy, pecorino, karczochy, konfitowane pomidory koktajlowe – 58 PLN
- Opalany sandacz – kremowe risotto z zielonym groszkiem, świeży chrzan, pomidor confit, roszponka, marynowany fenkuł, słonecznik – 62 PLN
Desery
- Fondant czekoladowy – chantilly z rumem, stracciatella z miętą, salsa z truskawki, kruszonka, świeże truskawki – 34 PLN
- Deser lodowy – 27 PLN